TRYGT OG SIKKERT BOLIGKØB
BETAL FØRST VED INDFLYTNING

2E-boliger danner igen ramme for populær boligserie

Se video fra presseeventen som satte startskuddet for den nye sæson af "Nybyggerne" på TV2.

Ejendomsudviklingsfirmaet 2E Bolig moderne kvalitets boliger i Aalborg er for anden gang i træk valgt som omdrejningspunkt for 10 nye afsnit af livsstils-programserien ”Nybyggerne”. Den populære konkurrence om et hus til tre mio. kr. sendes igen efter nytår, men de par måneder live-optagelser er netop gået i gang - med Peter Ingemann som vært.

Pressen hyggede sig gevaldigt på eventet foran Nybyggernes hus, som 2E holdt på optagelsesstarten i slutningen af august på den nye sæson. Udover selv at få lov at opleve mulighederne i de flotte huse, som 2E har leveret, var den populære vært Peter Ingemann i centrum for interessen. Imens venter vi alle stadig spændt på, at TV2 afslører deltagernes identitet for den kommende sæson.

Der er allerede fuld gang i deltagernes kreative ombyggerier og meget personlige omindretninger af 2Es fleksible boliger i Aalborg. Huse, som kan opleves og købes i meget forskellige udtryk rundt om i landet. Her er programværten Peter Ingemann og 2E’s direktør Jesper Skovsgaard på besøg i et af Nybyggerne-husene, hvor der arbejdes, og deltagerne lever døgnet rundt under de ti ugers programoptagelser.

2E leverer - igen - huse til “TV2 Nybyggerne”

I sidste sæson - sendt fra den eksklusive kasernegrund i Farum - var programserien, Nybyggerne endnu en gang en af de mest sete på TV2 med 870.000 seere til live-finaleprogrammet. Nu og i løbet af de næste uger og måneder bliver scenen igen sat, da optagelserne til 3. sæson af Nybyggerne lige netop er gået i gang. Denne gang i Universitetsparken i Aalborgs nye østlige bydel nær universitetet og byens sportsmekka Gigantium. Og helt konkret i 2E Bolig Projektsalgs topmoderne og netop færdigbyggede boliger. Udsendelsesrækken over ti uger sendes i det nye år i første halvdel af 2017, oplyser TV2.

Produktionsselskabet Metronomes optagelser med de fire udvalgte, kreative par skal henover perioden og de første 10 programmer frem til finalen overbevise først dommerne og til sidst seerne om, hvilket af parrene, der er det mest kreative og de bedste amatørhåndværkere ud i boligindretning for relativt små midler. Gevinsten – en af Danmarkshistoriens største TV-præmier - er som i de to tidligere sæsoner intet mindre end selve det hus, som vinderne til den tid har færdigindrettet rum for rum og program for program - til en værdi af cirka tre mio. kr. Sponsoren og den glade giver er 2E Bolig Projektsalg, der stiller alle fire huse til rådighed i optageperioden - samt bl.a. yder byggeteknisk rådgivning til konkurrencedeltagerne undervejs. Det er i sidste ende seerne, der kårer vinderne endeligt efter en sms-afstemning på finaleaftenen.


Se medieomtale her:

Kort fortalt

“Jeg er rigtig glad for at være tilbage på Nybyggerne, som jeg synes kan noget ganske særligt. Vi er kommet godt fra start, og jeg glæder mig meget til at lære de fire par bedre at kende, ligesom jeg glæder mig meget til at følge dem i deres arbejde med at skabe deres drømmehjem”

Vært Peter Ingemann

“Første sæson af Nybyggerne foregik i provinsen. Anden omgang i hovedstadsområdet. Denne gang vil vi lade et nyt boligområde i en af landets store universitetsbyer være scene for serien. Samtidig bekræftede seneste sæson, at 2E Bolig Projektsalgs kvalitetshuse passer perfekt til programmets præmis: Med en moderne arkitektur, som stiller de konkurrerende par helt lige i udgangspunktet, men samtidig også giver dem masser af muligheder til at individualisere deres hus, præcis som de drømmer om”

Programchef Steffen Bjergved fra Metronome

“Aalborg er Danmarks hurtigst voksende storby. Og den østlige del af byen - ved universitetet, Gigantium og bl.a. også det kommende supersygehus – er også der, hvor der boligmæssigt sker allermest. Et superattraktivt boligområde til rimelige priser med masser af rekreative muligheder - på en gang tæt på naturen og storbylivets fristelser og kulturtilbud. Med ”Nybyggerne” bliver det forhåbentligt tydeligt for seere i hele landet, hvad området har at byde på, blandt andet udtrykt i de kvalitetsboliger, som 2E Bolig Projektsalg er i fuld gang med at opføre i området”

Rådmand for By- og Landskabsforvaltningen - Hans Henrik Henriksen

SE HUSENE

Boligerne fra programmet

Deltagerne i næste sæson af Nybyggerne konkurrerer om at vinde deres drømmebolig til evigt eje ved - over ti uger og ti programmer - at vise, hvem af dem der er mest kreativ og de bedste amatørhåndværkere ud i personlig indretning af 2E’s huse. Og 2E Projektsalg er for andet år i træk valgt til at levere de helt ens råhuse, der er i denne sæson er bygget i det spændende Universitetpark-kvarter i den østlige del af Aalborg. Her er det såvel fagdommere samt i sidste ende TV2’s seere ved en afsluttende sms-afstemning efter de ti programmer, der afgør, hvem der vinder. 2Es’ fuldmurede boliger projekteres og leveres i disse år på nøje udvalgte byggegrunde over hele landet og i vidt forskellige udtryk – i en eller flere etager, med gårdhaver og / eller tagterrasser. Fælles for vores byggekoncept og arkitektur er, at der på en gang er taget hensyn til naturen og omgivelserne omkring, og at virkelighedens beboere i høj grad tilbydes en fleksibilitet – ligesom i Nybyggerne – hvor de selv kan være med til at afgøre indretningen og valget af byggematerialer indendørs.

Direktør Jesper Skovsgaard fortæller pressen om 2E’s kvalitetsboliger og fleksible indretningsmuligheder – der jo igen udgør den vigtige ramme og scene for den livsstilsprogramserien Nybyggerne.

Fire 2E-kvalitetsboliger i Aalborgs Universitetspark. Fire ideelle scener for Nybyggerne sæson 3.

Store ambitioner og tilfredshed

Fra 2E Bolig Projektsalgs side var der stor tilfredshed med engagementet i TV2-udsendelsesrækken i seneste sæson, som forhåbentlig igen kan skabe yderligere opmærksomhed om de ret forskellige, spændende boligbyggerier som det aalborgensiske boligfirma bygger rundt om i landet.

”Som nordjysk boligfirma er vi heroppe kendt for god kvalitet til rimelige priser. Og indenfor de seneste år har vi udvidet virksomheden med hovedstadsfilial på Kongevejen i Virum og derfra opstartet mange boligprojekter i Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi ligesom i resten af landet mærker stor interesse men knap så meget kendskab til 2E. Denne TV-eksponering vil – ligesom da vi var med i seneste sæson af Nybyggerne - forhåbentligt være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept. Et koncept, der ligesom for deltagerne i Nybyggerne giver køberne stor personlig indflydelse på indretning og valg af interiør – og ikke kræver ret mange penge op af lommen, før den bestilte nye bolig står indflytningsklar,” forklarer direktør Jesper Skovsgaard.

SE ALLE PROJEKTER HER

Deltagerne fra sidste sæson af "Nybyggerne"

Christell & Johan

Lise & Michael

Rikke & Peter

Manne & Frederik

Hvor leder du efter bolig henne?

close

Lad os finde din drømmebolig

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig mere generel information om vores projekter? Skriv dig op nedenfor og vi kontakter dig.

close

Hent materiale

Angiv venligst dine oplysninger, og hent det ønskede materiale.

Felter markeret med * er obligatoriske