TRYGT OG SIKKERT BOLIGKØB
BETAL FØRST VED INDFLYTNING

Om 2E BoligNye lækre kvalitets boliger til populære priser

2Es boliger – rækkehus eller lejlighed - er altid arkitekttegnede og indrettet med henblik på: Maksimal komfort, gennemtænkt udnyttelse af pladsen og en eksklusivitet, som du vil glæde dig over at kunne vise frem.

Grundene, vi bygger på, er altid nøje udvalgt og altid tæt på både indkøbsmuligheder idrætsliv og natur. Og selvfølgelig til rimelige priser med et minimalt vedligeholdsbehov i årene efter. Og så skal du først betale, når du flytter ind.

Hos os får du meget for pengene.
Hos 2E er vores styrke vores mangeårige know-how indenfor ejendoms- og projektudvikling af boliger, herunder at udvikle og designe spændende funktionelle boliger på attraktive grunde, som vi selv udvælger og opkøber. Vi startede tilbage i 1991 med projektudvikling af fast ejendom.

Betal ved overtagelse.
Et boligkøb af 2E Bolig Projektsalg er enkelt. Vi tilbyder nogle af de bedste købsvilkår på markedet, bl.a. skal løbesummen (altså langt største del af udbetalingen) først betales den den dag du som kunde overtager og kan flytte i din nybyggede 2E-bolig. Vores kunder skal altså ikke bekymre sig om at optage ekstra midlertidige banklån i byggeperioden, før de flytter ind - til brug for køb af byggegrund og efterfølgende byggeri. Alle bekymringer og risici, der ellers ofte opleves ved at være privat bygherre, har 2E Bolig taget hånd om. Hos os er en aftale en aftale, og alt der aftales omkring dit boligkøb nedfældes på skrift.

Personligt præg.
Som få i branchen, har 2E Bolig Projektsalg et setup for køb af rækkehuse og lejligheder, hvor kunderne kan få individuelle indretningsløsninger og individuelt materialevalg. Vi tilbyder dig som kunde muligheden for at sætte dit helt personlige præg på boligen. Vores egne kreative arkitekter udarbejder gerne spændende indretningsforslag, hvis vores første bud ikke helt faldt i præcis din smag. Hør om mulighederne. Selve entreprenørarbejdet på vores byggerier udføres af eksterne hovedentreprenører med gode kompetence i boligbyggeri.

Tryghedsattest - vi sætter tryghed og kvalitet højt.
Alle vores boliger leveres desuden med en nyskabelse, som 2E Bolig Projektsalg er ene om pt. Vi kalder det "2E Tryghedsattest". Det er et dokument som udarbejdes af et eksternt ingeniørfirma. Ingeniørfirmaet følger byggeriet fra start til slut og bekræfter, at byggeriets konstruktioner er korrekt udført. Der er en yderligere garanti til vores kunder. Derudover medfølger til alle vores boliger en betalt byggeskadeforsikring, der gælder i ti år. Læs mere om hvordan vi arbejder her.

Ingen børnesygdomme og eksperimenter hos 2E.
2E hylder "Henry Ford-modellen": nemlig at bygge mange enheder med ensartede og solide og gennemprøvede konstruktioner, så vi kan levere god solid kvalitet til bedste pris. Det er nogle af årsagerne til vores store succes. Vores boliger kan tåle at blive brugt, og her opstår ingen "børnesygdomme". Vi holder os nemlig til kendte, gennemprøvede og solide konstruktioner, der virker og er lidt "gammeldags" med at prøve nye byggekonstruktioner som endnu ikke har bevidst, at de holder i mange år. Alle vores boliger leveres med en 10 årig Byggeskadesforsikring. Vi ønsker ikke, at forsikring bliver anvendt af vores kunder, da vi gør meget ud af, at huset vi bygger er i orden.

Optimal service.
2E Bolig samler kun på tilfredse og glade kunder. Vi går langt for vores kunder og for dig. Og vi bestræber os alle på at yde optimal service. Det princip arbejder alle, inklusiv vores projektledere på byggepladserne, efter fra tidlig morgen til sen aften.

Hjertelig velkommen hos 2E Bolig Projektsalg.

Billede Betal først ved indflytning

Hos os betaler I naturligvis først jeres nye bolig ved indflytning - og - når huset er tilfredstillende opført. Vi sparer Jer på den måde også for tusindevis af kroner i byggelånsrenter, da byggelån ikke er nødvendig, når du handler med 2E Bolig Projektsalg. Vi finansierer byggeriet for Jer.

Billede Design & fleksibilitet

Hos os betaler I naturligvis først jeres nye bolig ved indflytning - og - når huset er tilfredstillende opført. Vi sparer Jer på den måde også for tusindevis af kroner i byggelånsrenter, da byggelån ikke er nødvendig, når du handler med 2E Bolig Projektsalg. Vi finansierer byggeriet for Jer.

Billede Høj
kvalitet

Bygge- og projekt- og sagsstyring på vores mange byggepladser forestås af erfarne projektledere, som enten er uddannet som ingeniør eller bygningskonstruktør. På den måde sikres en daglig tæt opfølgning og styring af vores byggerier og bevirker, at Jeres bolig opføres og afleveres i top kvalitet.

Presse
Du kan her se vores seneste omtaler i pressen

SE OMTALE

Ejendomsmægler søges til 2E Bolig i Aalborg

Høj indtjening og spændende hverdag

SE OMTALE

Den2Radio har lavet en spændende podcast omkring NærHeden - link i omtalen.

Boligprojekt Green Garden - kædehus og ejerlejligheder opføres i NærHeden!

SE OMTALE

Engagerede og dynamiske boligsælgere søges til Aalborg!

Spændende og attraktivt job i ejendoms- og boligbranchen.

SE OMTALE

Enestående mulighed - bo ved siden af vinderne af TV2 Nybyggerne!

Åbent Hus på Nybyggervejen - spændende dag med mange fremmødte.

2E Group hovedkontor

I branchen siden 1991

2E Bolig Projektsalg indgår i 2E Ejendomme Group A/S koncernen, der har lang og betydelig erfaring indenfor byggeri samt ejendoms- og projektudvikling. Jesper Skovsgaard har beskæftiget sig med køb, salg og af byggeri af alle former for fast ejendom siden 1991. Han har gennem årene udviklet, opført og solgt flere hundrede boliger. Han har desuden opført flere større erhvervsejendomme, investerings ejendomme samt domicilejendomme.

Jesper Skovsgaard er grundlægger og indehaver af 2E Group A/S. Jesper Skovsgaard grundlagde 2E Ejendomme Group koncernen som 21 årig i 1991, hvor han startede med byggeri og ejendomsudvikling kort efter sin uddannelse som købmand ved lokalt supermarked i Gug ved Aalborg. Udgangspunktet i 1991 var en gæld på kr. 200.000, som var opstået efter flere dårlige handler med biler fra han fyldte 18 år. Dertil udlejning af jetski også uden succes.

Som 21-årig måtte Jesper Skovsgaard således sælge sin bil og bruge penge derfra til udbetaling og renoveringsudgifter til den nyindkøbte ejerlejlighed og samtidig lade sin far kautionere for lån for at finansiere købet af en ejerlejlighed, som blev renoveret gennemgribende og 6 måneder senere solgt med fortjeneste.

2E navnet stammer fra husnummeret på en villa Jesper Skovsgaard opførte i 1996 på Aspedalen 2E i Gistrup, som er en forstad til Aalborg.
Jesper Skovsgaard

2E Ejendomme Group koncernen har primo februar 2017 gang i 13 større boligprojekter med en samlet salgsværdi på kr. 2 milliarder.

[Læs her kort og anderledes portræt af Jesper Skovsgaard her: http://www.appetize.dk/paa-en-bakketop/

eller et ældre her: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressreleases/aanden-fra-noevling-777303)

close

Lad os finde din drømmebolig

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig mere generel information om vores projekter? Skriv dig op nedenfor og vi kontakter dig.

close

Hent materiale

Angiv venligst dine oplysninger, og hent det ønskede materiale.

Felter markeret med * er obligatoriske