TRYGT OG SIKKERT BOLIGKØB
BETAL FØRST VED INDFLYTNING

Invester med Ejendomsudviklingsfirmaet 2E BoligEn seriøs aktør på det danske ejendomsmarked. Tillid og kvalitet betyder alt hos 2E

Nyopførte boligejendomme med sikkert afkast.

SÅDAN SKABER VI ATTRAKTIVE SIKRE INVESTERING FOR VORES INVESTORER:

- Over 20 succesfulde år med opførelse af boligbyggeri til udlejning - vi ved hvordan en ejendom skal designes, så den er attraktiv for lejer.
- Vores ejendomme opføres kun i solide kvalitetsmaterialer, der tåler at blive brugt, så Deres vedligeholdelse er minimal og afkast maksimeres.
- Vi opfører kun boligbyggeri på gode beliggenheder i storbyer som Århus, Aalborg og Storkøbenhavn, så er Deres investering sikker.
- Kontakt vores salgsafdeling for at modtage attraktivt tilbud på Deres næste ejendomsinvestering - det vil betaler sig.

TIL SALG: NYOPFØRTE BOLIGEJENDOMME I AALBORG, ÅRHUS & STORKØBENHAVN
Kontakt os på tlf. 22 21 06 06 eller salg@2eboligprojektsalg.dk for yderligere information

Se vores aktuelle udbud af nye investeringsejendomme

Attraktive investeringsrammer

EN ERFAREN SPILLER I BRANCHEN

Over 25 succesfulde år med opførelse af boligbyggeri. Vi ved hvordan en ejendom skal bygges og designes, så den er attraktiv for lejer.

KUN SOLIDE KVALITETSMATERIALER

Vores ejendomme opføres kun i solide kvalitetsmaterialer, der tåler at blive brugt, så Deres vedligeholdelse er minimal og afkast maksimeres.

UDSTYKKEDE EJERLEJLIGHEDER

Alle vores ejendomme leveres udstykket som selvstændige ejerlejligheder, således de kan frasælges enkeltvis med større gevinst.

GOD OG SIKKER BELIGGENHED

Vi opfører kun boligbyggeri på gode beliggenheder i storbyer som Århus, Aalborg og Storkøbenhavn, så er Deres investering sikker.

Vil du have mere information? Kontakt os på +45 2221 0606 eller js@2egroup.dk
close

Lad os finde din drømmebolig

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig mere generel information om vores projekter? Skriv dig op nedenfor og vi kontakter dig.

close

Hent materiale

Angiv venligst dine oplysninger, og hent det ønskede materiale.

Felter markeret med * er obligatoriske