Universitetsparken, Aalborg - fritliggende kædehus WAUV effektHusene fra Nybyggerne sælges - Design Jeres eget drømmehus

Beskrivelse

I det attraktive område på Tinbergens Alle ved Aalborg Universitet og Sønder Tranders opfører vi flotte hvide eksklusive kædehuse. Husene opføres som fritliggende kædehuse, dvs. ingen nabo helt op af Jer.

Husene fåes bl.a. i 2 forskellige modeller på 120 m2 og 130 m2 og alle skabt til at tilfredsstille behovene hos både den aktive børnefamilie, den kræsne single og seniorparret, som ønsker sig en fredfyld tilværelse og samtidig har lyst til at bo helt tæt på storbyens fristelser. Husene er med enten 3 eller 4 gode værelser, entre, stort badeværelse, køkken/altum og stue. Der er desuden mulighed for 2 badeværelser uden der mistes et værelse... Ring og hør nærmere.

Vores kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når de gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Selvom prisen er revolutionerende lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod. Selv når man træder ind i vores mindste model, Model 167K, vil I i første omgang nægte at tro, at boligen "kun" er 120 kvm.

Boligerne kan fåes med meget attraktiv carport og depotrum på 23.5 kvm, hvor der ovenpå opførelsen stor unik tagterrasse på ca. 23.5 kvm.

Det er skandinavisk byggekunst i topklasse - eksklusiv design i topklasse - og så er det billigt. Billigere kan det faktisk ikke blive. Til en meget attraktiv pris kan I blive ejer af en splinterny bolig i Aalborgs nye attraktive boligområde. Her er tænkt på alt!

Boligerne opføres med hvide facader, der giver boligerne et meget eksklusivt design.

Boligerne opføres i vores sædvanlige meget høje kvalitet. Inklusiv i basis prisen kan bla. fremhæves:

  • Velfac træ/alu vinduer og døre - absolut top produkt på markedet.
  • Murede indervægge  - ingen billige vægge i gips eller træ m.v. hos 2E Bolig Projektsalg.
  • Junckers massive trægulve i 22 mm eller 16 mm.
  • HTH smagfuldt kvalitets inventar.
  • Gulvvarrme i hele boligen - ingen radiatorer der sidder i vejen hos 2E Bolig Projektsalg.
  • Energiklasse A byggeri.

Læs hele vores Boligbeskrivelse.

Kontakt os for at modtage Salgs materiale og aftale om møde, hvor I kan høre mere om det spændende projekt.

Vi fremviser når det passer Jer !

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Tinbergens Alle 10, - 9260 Gistrup 130m2 4 - 2.895.000 DKK Hent salgsopstilling
Tinbergens Alle 14, - 9260 Gistrup 130m2 4 - 2.949.000 DKK Hent salgsopstilling
Tinbergens Alle 6, - 9260 Gistrup 130m2 4 - 2.895.000 DKK Hent salgsopstilling
Tinbergens Alle 8, - 9260 Gistrup 130m2 4 - SOLGT Hent salgsopstilling

Modeller

Model 167K - UDSOLGT

Arkitekttegnede kædehuse på 120 m2 + 47 m2 tagterrasse/carport.

Super velindrettede kædehuse i hvidt eksklusivt funkis design. Her er alt I skal bruge. Virkelig velfungerende og moderne indretning bl.a. med mulighed for 2 badeværelser, bryggers og udgang til syd/vest vendt have samt 3 værelser på 1. sal. Her er brugt kvalitetsmaterialer, bl.a. eksklusive Junckers massive trægulve, Velfac træ/aluvinduer, HTH inventar m.v.

AREAL ALTAN/TERASSE RUM BADEVÆRELSER
Model 167K+

Arkitekttegnede kædehuse på 130 m2 + 47 m2 tagterrasse/carport.

Super velindrettede kædehuse i hvidt eksklusivt funkis design. Her er alt I skal bruge. Virkelig velfungerende og moderne indretning bl.a. med mulighed for 2 badeværelser, bryggers og udgang til syd/vest vendt have samt 4 værelser på 1. sal. Her er brugt kvalitetsmaterialer, bl.a. eksklusive Junckers massive trægulve, Velfac træ/aluvinduer, HTH inventar m.v.

AREAL ALTAN/TERASSE RUM BADEVÆRELSER