Universitetsparken, Aalborg - fritliggende kædehuse med kæmpe tagterrasse og carportDe kendte huse fra TV2 Nybyggerne sælges

Beskrivelse

I det attraktive område på Tinbergens Alle står 3 nyopførte, hvide, eksklusive kædehuse rækkehuse klar til indflytning.

Den nære beliggenhed til Aalborg Universitet, det nye supersygehus og Aalborg by gør kvarteret attraktiv at bosætte sig i. Her har I mulighed for at give familien mere ro og luft, og man kan stadig nemt pendle til byen. Aalborg-forstaden har alt det, som I kan ønske jer af indkøb og lokale aktiviteter, og 2 km mod syd i landsbyen Gistrup finder I Gistrup Skole samt gode daginstitutioner. Den dejlige natur slipper I heller ikke for, da markerne omkranser Sønder Tranders, og Lundby Bakker breder sig.

Husene opføres som fritliggende kædehuse, dvs. ingen nabo helt op af jer.

Husene er på 130 m² og alle skabt til at tilfredsstille behovene hos både den aktive børnefamilie, den kræsne single og seniorparret, som ønsker sig en fredfyldt tilværelse og samtidig har lyst til at bo helt tæt på storbyens fristelser. Husene er indrettet med 4 gode værelser, entre, 2 store badeværelse, køkken/alrum og stue.

Vores kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når de gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Selvom prisen er revolutionerende lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod.

Boligerne er opført med attraktiv carport og depotrum på 25 m², hvor der ovenpå er opført helt unik tagterrasse på 25 m².

Det er skandinavisk byggekunst i topklasse. Eksklusivt design - og så er det billigt. Billigere kan det faktisk ikke blive.

Til en meget attraktiv pris kan I blive ejer af en splinterny bolig i Aalborgs nye attraktive boligområde. Her er tænkt på alt!

Boligerne opføres med hvide facader, der giver boligerne et meget eksklusivt design, og de opføres i vores sædvanlige meget høje kvalitet.

Kontakt en af vores dygtige projektmægler for at aftale en personlig fremvisning, hvor I kan høre mere om dette spændende projekt.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Tinbergens Alle 10, - 9260 Gistrup 130m2 4 - 2.895.000 DKK Hent salgsopstilling
Tinbergens Alle 14, - 9260 Gistrup 130m2 4 - 2.949.000 DKK Hent salgsopstilling
Tinbergens Alle 6, - 9260 Gistrup 130m2 4 - 2.895.000 DKK Hent salgsopstilling
Tinbergens Alle 8, - 9260 Gistrup 130m2 4 - SOLGT Hent salgsopstilling

Modeller

Model 167K+

Arkitekttegnede kædehuse på 130 m2 + 47 m2 tagterrasse/carport.

Super velindrettede kædehuse i hvidt eksklusivt funkis design. Her er alt I skal bruge. Virkelig velfungerende og moderne indretning bl.a. med mulighed for 2 badeværelser, bryggers og udgang til syd/vest vendt have samt 4 værelser på 1. sal. Her er brugt kvalitetsmaterialer, bl.a. eksklusive Junckers massive trægulve, Velfac træ/aluvinduer, HTH inventar m.v.

AREAL ALTAN/TERASSE RUM BADEVÆRELSER