Sønderengen, Malling – Fritliggende kædehus WAUV effektGrib chancen, kommer ikke igen!

Beskrivelse

I det attraktive Malling, lige syd for Århus, opfører vi flotte hvide eksklusive 2 plans kædehuse. Boligtypen på 120 m² bliver vist i programmet "Nybyggerne" på TV2.

Boligerne opføres som fritliggende kædehuse, dvs. ingen nabo helt op af Jer.

Husene i to plan udbydes i 2 forskellige modeller på 120 m² og 130 m². Alle boliger er alle skabt til at tilfredsstille behovene hos både den aktive børnefamilie, den kræsne single eller seniorparret, som ønsker sig en fredfyldt tilværelse og samtidig har lyst til at bo helt
tæt på storbyens fristelser. Husene er med enten 3 eller 4 gode værelser, entre, 2 store badeværelse, køkken/alrum og stue.

De kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Selvom prisen er revolutionerende lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod.
Når man træder ind i vores mindste model kædehus, Model 167K, vil I i første omgang nægte at tro, at boligen "kun" er 120 kvm. Den virker meget større. Dette kan tilskrives vores kreative arkitekter fantastiske indretninger.

Boligerne i to plan er indrettet med stor carport og depotrum på 23.5 kvm, hvor der ovenpå er opført en stor unik tagterrasse på ca. 23.5 kvm. Tagterrassen giver helt unik privat ånde hul og boligen en 3. terrasse mulighed. Tagterrassen opføres med belægning af
trykimprægnerede terrassebrædder og med hærdet glas vægge og gelænder i
galvaniseret stål.

Det er skandinavisk byggekunst i topklasse - eksklusiv design i topklasse - og så er det billigt. Billigere kan det faktisk ikke blive. Til en meget attraktiv pris, kan I blive ejer af en splinterny bolig i Mallings nye attraktive boligområde. Her er tænkt på alt!

Boligerne opføres med hvide facader, der giver boligerne et meget eksklusivt design.

Spændende boliger tæt på Aarhus til attraktive priser.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Krekærlunds Alle 15, - 8340 Malling 130m2 4 - 2.599.000 DKK Hent salgsopstilling
Krekærlunds Alle 21, - 8340 Malling 120m2 4 - 2.499.000 DKK Hent salgsopstilling
Krekærlunds Alle 5, - 8340 Malling 130m2 4 - SOLGT Hent salgsopstilling

Modeller