Sølyst Marina - Husene ved fjordenAlle huse har enestående og ugeneret fjordudsigt

Beskrivelse

Vi har med dette spændende projekt i Sebbersund forsøgt at gøre vores ypperste for at skabe rammerne om en bolig der giver livskvalitet. Spændende design, lækkert materialevalg og en beliggenhed der ikke findes mage - alt for at skabe en enestående og unik bolig, for dem der virkelig sætter pris på en bolig med mulighed for et aktivt liv.

Her er man i nærhed med fjorden - og den flotte natur er lige i baghaven.

Ønsker man at dyrke fiskning er mulighederne rige, faktisk lige udenfor døren. Fjorden åbner sig for dig, du kan sejle en tur til Hals i øst eller Løgstør i vest, eller blot nyde Limfjordens mange idylliske steder og havne. Sejlere siger, at man aldrig bliver træt af sejlads i Limfjorden.

Er du til golf, er der også særledes gode muligheder. I ganske kort afstand ligger Sebber Kloster Golfklub, lidt længere væk ligger Himmerlands Golf & Country Club, hvor man vel har nogle af de absolut bedste baner og faciliteter i Danmark.

Indkøb og handel er ikke længere væk end den dynamiske Nibe By, der de seneste år virkelig er blevet en populær havneby, med alt hvad der dertil hører. Aalborg er endvidere blot 20 minutter væk, hvis ikke Nibes store udbud af butikker er dækkende.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Bagerstræde 1K, - 9240 Nibe 104m2 4 - 1.695.000 DKK -

Modeller